مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 18
بازدید دیروز : 7
کل بازدید : 32426
کل یادداشتها ها : 75
خبر مایه

موسیقی


< 1 2

هنگامی که فرانسوا میتران در سال 1981 میلادی زمام امور فرانسه را بر عهده گرفت،ازمصر تقاضا شد تا جسد مومیایی شده فرعون را برای برخی آزمایشها و تحقیقات از مصر به فرنسه منتقل کند.

جسد فرعون به مکانی با شرایط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترین دانشمندان باستانشناس به همراه بهترین جراحان و کالبد شکافان فرانسه، آزمایشات خود را بر روی این جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند.

ادامه مطلب...

  

ارتباط روح با قبر خاکى، موجب مى‏شود که بتوان از این طریق، بهتر با روح رابطه برقرار و به او توجّه کرد و نیز توجّه او را جلب نمود. بدین جهت در روایات، تأکید فراوانى بر زیارت قبور، دعا، طلب رحمت و مغفرت و تلاوت قرآن کریم بر سر قبرها شده است.

این آداب در هر جایى، براى مردگان خوب است؛ ولى به دلیل ارتباط قبر برزخى با قبر خاکى، بر انجام دادن این آداب بر سر قبرها، تأکید بیشترى شده و از استحباب بیشترى برخوردار است. از طرفى ارواح نیز بر اساس این ارتباط با بدن مادى و قبر خود، از حضور مؤمنان مسرور و مبتهج مى‏شوند.

امام صادق(ع) مى‏فرماید: «قسم به خداى متعال، مردگان رفتن شما را [بر سر قبورشان ]مى‏دانند و با حضور شما مسرور مى‏شوند و با شما اُنس مى‏گیرند و بهره‏مند مى‏گردند».

خواندن فاتحه در خانه درست است؛ ولى رفتن بر سر قبر فضیلت و پاداش بیشترى دارد؛ زیرا: اولا، براساس برخى از روایات هنگام آمدن نزدیکان میت به زیارت او، روحش در قبر حاضر مى‏شود و با دیدن آنها شادمان مى‏گردد.

ثانیا، رفتن در قبرستان و دیدن عاقبت دنیاى فانى، بسیار درس‏آموز و عبرت‏آفرین است. از همین‏رو در متون دینى، تأکید بسیارى بر این امر رفته و پاداش بزرگى نیز براى زیارت کننده قبور مؤمنین بیان شده است. ادامه مطلب...

  
مدیریت تصاویر منتشر شده از حوادث طبیعی و بحران های غیرمترقبه، از سوی رسانه های غربی و داخلی، تعهد دروغین رسانه های غربی به جریان اطلاعات آزاد را هم نشان می دهد. اما از سوی دیگر ناشی گری ما را هم در مدیریت آنها عیان می سازد.

 

به گزارش مشرق، مدیریت تصاویر منتشر شده از حوادث طبیعی و بحران های غیرمترقبه، سوژه ای است که این روزها و با تقارن چند حادثه دلخراش در ایران و امریکا، به سوژه ای قابل بحث در فضای رسانه ای کشور تبدیل شده است. موضوعی که مقایسه آن در رسانه‌های ایرانی و امریکایی، حقیقتی تاسف برانگیز را از پوشش تصویری این حوادث در ایران به ذهن‌ها متبادر می کند.

هفت سال پیش در اوت 2005 علاوه بر یک میلیون نفری که آواره شدند، 1836 نفر نیز جان خود را از دست دادند. علت مرگ و آوارگی این تعداد انسان طوفانی بود که شهر نیواولئان را درنوردید و با خساراتی که از خود بر جای گذاشت سهمگین ترین و پر تلفات ترین حادثه بعد از جنگ داخلی آمریکا نام گرفت. چنانکه بعد از هفت سال هنوز اوضاع مردم طوفان زده نیواورلئان سر و سامان نگرفته است و در شرایط فلاکت باری زندگی می‌کنند.

اما اگر حالا عکس‌های مربوط به این طوفان را در موتور گوگل جستجو کنید بیش از آنکه با تصاویر مربوط به یکی از این 1836 نفر روبرو شوید، عکس‌هایی ماهواره‌ای از وضعیت هواشناسی طوفان و منظره‌هایی از دوردست درباره خرابی‌های طوفان را می‌بینید. بغیر از یکی دو مورد، خبری از تصاویر جسدهای شناور در آب و یا اسباب و اثاثیه غرق شده نیست. در صفحه ویکی پدیای این طوفان هم تنها یک تصویر موجود است و آن چیزی نیست جز تصویری از قایق گارد ساحلی آمریکا که در حال گشت زنی در میان خیابان‌های سیل زده شهر نیو اورلئان است!

تصویر جستجوی گوگل برای عکس از طوفان کاترینا

طوفان سندی هم همین حال و روز را دارد. این طوفان اکتبر سال جاری میلادی هشت کشور را درنوردید و مجموعا 191 کشته و 52 میلیارد دلار خسارت برجای گذاشت که از این میزان، سهم آمریکا 119 کشته و 52 میلیارد دلار بود. تصاویری که برای این طوفان می‌توانید پیدا کنیدهمچیزی جز همان‌ها که برای طوفان کاترینا گفته شد نیست.


یکی از چهار تصاویر گالری ویکی پدیا درباره خسارات طوفان سندی!

برای آخرین نمونه به همین حادثه اسفناک اخیر در دبستان سندی‌هوک نیوتاون نگاه کنید. 20 کودک با ضرب گلوله کشته شده‌اند اما حتی یک تصویر از تصاویر خون‌های ریخته روی نیمکت یا شتک زده بر دیوار کلاس نیست و عکسی از اجساد آن دانش آموزان منتشر نشده است. تنها تصاویری که عمق این فاجعه را نشان می‌دهند مادرانی هستند که اشک می‌ریزند و رییس جمهوری که در نطق خبری خود اشک‌هایش را پاک می‌کند. تصاویر مربوط به ابراز هم دردی با قربانیان حادثه هم بخشی دیگر از عکس‌های خبری منتشر شده از این فاجعه است.


تصویر جستجوی گوگل برای عکس از کشتار در دبستان سندی‌هوک

حالا از ینگه دنیا و مهد دموکراسی و مرکز آزادی بیان که ضریب نفوذ رسانه‌ها در آن بسیار بالاست، چند هزار کیلومتر بیایید این‌طرف‌تر به کشور خودمان. بخاری یک مدرسه در روستایی آتش گرفته است و هنوز ساعتی نگذشته که تصاویر دلخراش دختربچه‌های آن مدرسه روی خروجی خبرگزاری‌های داخلی قرار می‌گیرد. صورت‌های سوخته و سر و دست‌های باندپیچی شده سوژه عکاس‌ها می‌شوند و در کم‌ترین زمان ممکن در جمع پربازدیدترین مطالب قرار می‌گیرند. حتی اگر آتش سوزی پیرانشهر را به زبان انگلیسی هم جستجو کنید همین نوع تصاویر را می‌بینید.


تصویر جستجوی گوگل برای عکس از آتش سوزی پیرانشهر

نمونه وطنی دیگر این ماجرا زلزله ورزقان است. اگر در موتور جستجوی گوگل چندان خبری از تصاویر قریب دو هزار کشته طوفان کاترینا نیست، عوضش در این سایت می‌توان عکس‌های دلخراش اجساد زیرآوار مانده در زلزله ورزقان را دید.


تصویر جستجوی گوگل برای عکس از زلزله ورزقان

سریع قضاوت نکنید! حرفمان مقایسه این چند حادثه و یا بحث درباره دردناکی آنها نیست؛ حتی کاری هم به نحوه امدادرسانی به حادثه دیدگان نداریم. موضوع چیز دیگری است. موضوع بحث مدیریت رسانه‌ها و انتشار اخبار و تصاویر در زمان بحران است. برای اینکه هدف این مطلب مشخض شود و حرف و حدیثی پیش نیاید بد نیست مثال زیر هم ذکر شود.
چند سال پیش که تازه اسکور بوردهای ورزشگاه آزادی از حالت تزئینی خارج شده بود و تصاویر بازی‌ها را پخش می‌کرد بحثی جدی درگرفت درباره پخش صحنه‌های مشکوک داوری در همان بازی و چند دقیقه بعد از وقوع. چندی نگذشته بود که همه متفق القول بر اشتباه بودن این اقدام توافق کردند و پخش این تصاویر ممنوع شد. تهییج تماشاگران و بهم ریختن فضای روانی ورزشگاه از جمله دلایل اتخاذ این تصمیم بود.
در حالی که مدیریت نادرست تصاویر پخش شده از یک نمایشگر می‌تواند تبعات نامناسبی داشته باشد، چرا کسی به فکر تبعات فعالیت نامناسب اقدامات غلط و بعضا مجرمانه رسانه‌ها در شرایط بحرانی نیست؟ آیا روند اطلاع رسانی در مواقع حساس نباید به گونه‌ای مدیریت شود که از سوی رسانه‌ها آسیب‌هایی متوجه فضای روانی جامعه و حتی روند کمک رسانی به مصدومان حوادث نشود؟
مدیریت رسانه‌ها یکی از بخش‌های مدیریت بحران است و اگر به این مهم توجه نشود در مواقع حساس شاهد مشکلات و اتفاقات ناخوشایند خواهیم بود. می‌توان با برداشت اشتباه از این امر حرف از سانسور یا جلوگیری از نشر حقایق و سرپوش گذاشتن بر کوتاهی مسئولان زد، اما برداشت صحیح چیزی نیست جز لزوم وجود ساز و کار و مدیریت رسانه‌ای واحد و عاقلانه در زمان وقوع بحران‌ها. چیزی که اگر وجود نداشته باشد در بحران‌های بزرگ می‌تواند حتی به امنیت ملی آسیب بزند.
در ادامه تصاویری را که به نماد هر یک از این چهار حادثه تبدیل شده مشاهده می‌کنید تا به این ترتیب تفاوت مدیریت نادرست و بعضا مغرضانه رسانه ها در پوشش یک حادثه غیر مترقبه با مدیریت دلسوز نسبت به حفظ وجهه جهانی یک کشور مشخص شود.

نماد تصویری زلزله ورزقان در ایران

نماد تصویری توفان سندی در امریکا

نماد تصویری آتش سوزی در دبستانی در پیرانشهر در ایران

نماد تصویری کشتار دانش آموزان در امریکا

  
 عده‌ای، حرمله را کشان‌کشان نزد مختار آوردند، تا چشم مختار به چهره وحشت‌زده حرمله افتاد، به او نگاه تندی کرد و گفت: «اَلْحمد‌ُلله الذیَّ مَکَنّنی مِنْکَ»!
خبرگزاری فارس: مختار هنگام دستگیری حرمله چه دعایی کرد

<**<** ادامه مطلب...

  
هکرها با کرک کردن گذرواژه‌ها به سیستم قربانی دسترسی پیدا می‌کنند، و می‌توانند با کمک سیستم عامل؛ از طریق Find My تمامی اطلاعات دستگاه را بدزدند.

به گزارش بی‌سی‌دبلیو، بسیاری از مشتریان دستگاه‌های شرکت اپل ممکن است از امنیت دستگاه‌های مورد استفاده خود بسیار راضی باشند زیرا سیستم عامل این محصولات به نسبت دیگر سیستم عامل‌ها کمتر مورد حمله بدافزارپردازان و هکرها قرار گرفته است.

امّا به زعم "مک هونان" کارشناس مجله ویرد، گام برداشتن اپل در راه ارائه هرچه سریعتر و بیشتر محصولات جدید و زیباتر؛ نگاه آن‌ها را نسبت به مسائل امنیتی کمرنگ‌تر کرده است.

ویژگی"FindMY" که در تمامی محصولات جدید اپل نظیر مک‌بوک‌ها، آی‌پدها و آیفون‌ها ارائه شده است یکی از بزرگترین مشکلات امنیتی این سیستم‌هاست؛ در عین حالی که این ویژگی به همراه "AppleID" برای بالا بردن امنیت این سیستم‌ها ارائه شده‌اند.

هونان می‌گوید: "در دنیای شکستن گذرواژه‌ها؛ دسترسی پیداکردن به AppleID فرد دیگر، بسیار راحت است. زمانی که هکرها بتوانند به گذرواژه سیستم قربانی دست پیدا کنند، می‌توانند به سیستم عامل دستگاه دسترسی پیدا کرده و از طریق Find My تمامی اطلاعات دستگاه را بدزدند."

در یک محیط تجاری؛ دسترسی به گذرواژه‌های دستگاه‌های مورد استفاده در آن مجموعه می‌تواند کنترل کل شبکه یک شرکت و سازمان را، به دستان هکرها بسپارد؛ که در دنیای سایبر به مثابه یک بمب نوترونی به حساب می‌آید.

 البته هیچ شکی نیست که ویژگی "Find My" بسیار جذاب به نظر می‌آید، زیرا ایده به کار گرفتن این ویژگی آن بوده است که زمانی که لپ‌تاپ و گوشی کاربر در تاکسی یا هر مکان عمومی جا بماند؛ براحتی مکان‌یابی شود.


  
داغ‌ترین پست‌ها و مباحث مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک، توییتر و .... مباحث مطرح شده و حاشیه‌های نظریه آخر دنیا در 21 دسامبر 2012 می‌باشد.
پایان دنیا در شبکه‌های اجتماعیبه گزارش  تلنا، داغ‌ترین پست‌ها و مباحث مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک، توییتر و .... مباحث مطرح شده و حاشیه‌های نظریه آخر دنیا در 21 دسامبر 2012 می‌باشد.

به قدری این موضوع مورد توجه قرار گرفته است که حتی در میان ایرانیان و فارسی‌نویسان در شبکه‌های اجتماعی مباحث مطرحی در این باب غوغا کرده است.

تا جایی که حتی داستان‌های تخیلی و لطیفه‌ها و طنزهای آخر دنیا در روز 2012/12/21 نقل کلیه محافل گروه‌ها و صفحه‌های پرطرفدار فارسی در شبکه اجتماعی فیس‌بوک بوده است.

همچنین این روزها اخباری از قبیل: کشتی نوح چینی، خوشگذرانی‌های آخر دنیا، آخرین امورات بر روی زمین و.... بازتاب زیادی در بین کاربران شبکه‌های اجتماعی در سرتاسر جهان داشته است.

کافی است برای کنجکاوی در این باب 21 دسامبر 2012 یا آخر جهان در 2012 یا کلماتی در این باب را در موتورهای جستجو، جستجو نموده و لینک‌های جالبی را ببینید.

شایان ذکر است منبع این مباحث و شایعات فیلم 2012 که ملقب به پیش‌بینی 2012 نوستراداموس ساخته هالیوود است که در آن زمین را در 21 دسامبر 2012 با یک واقعه کیهانی متلاشی شده نشان می‌دهد که تنها تعداد کمی از ثروتمندان ار این واقعه فرار می‌کنند.

  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ